Menu

Behandelingen bij Nieuwetijdslab

Disclaimer: 
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel ik op mijn site essentiële helende informatie deel die de gezondheid van een ieder enorm ten goede zou kunnen komen, is zij toch niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw huisarts. Blijf altijd onder controle van een arts.
Magnetiseren is een mooie aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, maar nooit een vervanging.

 

Op deze bladzijde vind je meer over de energetische behandelingen die ik aanbied:

 

MAGNETISEREN – ENERGETISCHE MASSAGES – REGRESSIETHERAPIE                         

MIND EYE POWER – SYSTEMISCH WERK – COACHING

 

MAGNETISEREN

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren is het geven van energie door middel van je handen. Tijdens het magnetiseren herstel ik de energiebalans van je lichaam. Het opruimen van emotionele blokkades en het herstellen van de balans tussen lichaam en geest staan centraal. Magnetiseren richt zich op herstel van het natuurlijk evenwicht van lichaam en geest en activeert en ondersteunt het zelfherstellende vermogen van je lichaam. 

Hoe?

Door mijn hand boven je lichaam te houden spoor ik blokkades in je aura (energieveld om het lichaam heen) en chakra’s (energiecentra in je lichaam) op. De blokkades hef ik gelijk op  tijdens de behandeling. Vervolgens laad ik de aura en de chakra’s op zodat de toevoer van energie naar het lichaam weer wordt hersteld. Ook vul ik je lichaam weer met positieve energie. Het tekort aan energie wordt zo ook opgevuld. Je lichaam voelt weer hoe energie hoort te zijn.

Soms raak ik je lichaam aan bijv om het op te vullen met positieve energie of je energie weer te laten stromen.

Je blijft gewoon aangekleed.

Wat voel je?

Tijdens de behandeling kun je de energie voelen in de vorm van warmte en tintelingen, maar ook een zwaar gevoel op de ogen, keel, hoofd, armen en benen of een borrelende buik. Tijdens de behandeling worden je organen en je zenuwgestel door de overdracht van energie gestimuleerd, energieblokkades weggenomen en het tekort aan energie opgevuld.

Na de behandeling bespreek ik kort wat ik heb ontdekt en wat ik heb gedaan.

Welke magnetiseerbehandelingen worden bij Nieuwetijdslab gegeven?

 • Algemene healing (chakra’s en aura)
 • Specifieke healing bij een klacht.
 • Combinatie van energetisch magnetiseren en magnetiseren. Door de behandeling te starten met een energetische massage werkt de magnetiseerbehandeling dieper door.

Na één enkele magnetiseer/massagebehandeling zul je enkele dagen de hernieuwde energie en ontspanning ervaren. Mijn advies is om minstens 3 behandelingen te ondergaan. Pas na een paar behandelingen zul je de energie ervaren die gelijk is aan je geboorte-energie, waardoor je leuke en minder leuke dingen beter aankan.

Indien gewenst kunnen we na de sessie in een  aanvullende coach-gesprek dieper ingaan op de achterliggende oorzaak van lichamelijke en psychische klachten. Het is belangrijk om de oorzaak van je klachten aan te pakken. Gebeurt dit niet, dan zal je lichaamsenergie na een tijdje weer in disbalans raken.

Kosten:

 • 3 behandelingen van 45-60 minuten € 145 (mijn voorstel)
 • 1 behandeling € 50
 • Een behandeling inclusief coaching kost € 70.

 

Baby’s en kleine kinderen

Baby’s en kleine kinderen reageren heel goed op energie en dus ook op energetische behandelingen. Kom gerust langs als je kindje last energetisch uit balans is door een moeilijke zwangerschap of een zware bevalling.

Symptomen bij baby’s zijn bijvoorbeeld veelvuldig huilen, overstrekken of darmkrampjes.

Als kleine kinderen hun emoties of trauma’s niet goed kunnen verwerken kunnen ze symptomen vertonen zoals bedplassen, onverklaarbare angsten, stress, nachtmerries, opstandigheid of driftbuiten

Kosten:

3 behandelingen van 20-30 minuten € 75 (mijn voorstel)

1 behandeling € 30

Dieren

Dieren voelen instinctmatig aan dat magnetiseren goed voor ze is. Ze hebben geen verwachtingen en zijn niet sceptisch. Ze ontvangen de energie volledig en daardoor is er snel verbetering te zien.

M.u.v. mijn eigen hond heb ik nog geen ervaring met honden en katten.Graag zou ik zelf willen ervaren of ik honden, katten of paarden kan helpen met magnetiseren. Dus meld je bij me aan als je een dier hebt dat niet goed in zijn vel zit. Ik kom bij je langs en geef dan gratis drie behandelingen in ruil voor jouw ervaringen. Maximaal 5 km vanaf Velp.

 

ENERGETISCHE MASSAGES

Wat zijn energetische massages?

Massage is een van de oudste vormen van heling. Het werkt op de hele mens met al zijn aspecten. Lichaam, ziel en geest worden letterlijk aangeraakt. Massage is een holistische vorm van genezing en helpt ziel en lichaam weer met elkaar in harmonie te brengen. Tijdens een energetische massage wordt naast het fysieke lichaam ook het energetisch lichaam gemasseerd.

Hoe?

Tijdens een energetische massage wordt de lichaamshuid gemasseerd en raakt het energetisch lichaam losser van het fysieke lichaam. Blokkades en spanningen kunnen dan makkelijker wegvloeien. Door mijn handen op bepaalde plekken te laten rusten kun je uitgenodigd worden om naar die plek te gaan en daar te ‘ademen’. Zo ontstaat er een opening naar de mogelijkheid tot doorstroming van energie.

Tijdens een behandeling vindt er meer plaats dan huidcontact alleen: er komt een dieper contact tot stand tussen therapeut en cliënt. Tijdens de massage is er sprake van magnetisch instralen, overdracht van energie en zelfs overdracht van bewustzijn.

Wat voel je?

Tijdens de behandeling kun je één of meer van de volgende signalen voelen: warmte of koude, weerstand of grenzeloos, circulatie of stagnatie, aantrekken of afstoten en pulsering of verstarring.

Welke energetische massages worden bij Nieuwetijdslab gegeven?

 • Algemene rustgevende massage i.c.m. geboortemassage.
 • Algemene rustgevende massage i.c.m. buikmassage (oerfunctie van buikspieren terugbrengen).
 • Algemene rustgevende massage en buik-, rug-, nek en schouders.
 • Kosmische driehoek (lichaam en ziel in evenwicht brengen -> ontstaan van positiviteit en zekerheid als je onzeker bent en als je niet weet wat je wilt) = 1,5 uur.
 • Spiegelen van de ziel (vergroten acceptatie, verruimen van bewustzijn en spirituele groei -> na traumatische ervaring of bij zware belasting).
 • Kayak (overgeven aan de ziel op weg naar een dieper bewustzijn).
 • Combinatie van energetische massage en magnetiseren.

Net als bij magnetiseerbehandelingen geldt dat je minstens 3 behandelingen nodig hebt willen ze effectief zijn. Dan ervaar je de dieptewerking van de massage op ziel en lichaam.

Indien gewenst kunnen we na de sessie in een  aanvullende coach-gesprek dieper ingaan op de achterliggende oorzaak van lichamelijke en psychische klachten. Het is belangrijk om de oorzaak van je klachten aan te pakken. Gebeurt dit niet, dan zal je lichaamsenergie na een tijdje weer in disbalans raken.

Kosten:

 • 3 behandelingen van 45-60 minuten € 145 (mijn voorstel)
 • 1 behandeling € 50

 

REGRESSIETHERAPIE

Wat is een regressie?

Tijdens een regressie krijg je zonder hypnose toegang tot je onderbewustzijn. Zo kun je de oorzaken van je problemen verkennen: lichamelijk, psychisch of emotioneel. Door contact te maken met je onderbewustzijn krijg je snel inzichten.

Hoe?

Tijdens een regressie ga je na een ontspanning terug naar onverwerkte problematiek of vergeten en weggestopte ervaringen uit je leven. In het onderbewustzijn worden gebeurtenissen naar boven gehaald die van belang zijn voor de verwerking.  Alles wat je ooit hebt meegemaakt kun je opnieuw ervaren en verwerken.

Vaak gaan we naar je kindertijd, maar soms nog verder terug in de tijd naar bijvoorbeeld je geboorte of naar een voorleven.

Naast de verwerking kun je je ook bewust worden van nieuwe manieren om op een positieve manier in het leven te staan, zodat je weer een vrij en gelukkig mens kunt worden.

Kosten:

 • Een behandeling kost € 70 (uur)

 

MIND EYE POWER

Wat is Mind Eye Power?

Mind Eye Power is een vernieuwende methode verwant aan EMDR dat gebeurt met oogbewegingen en geestkracht (intentie en attentie).

Het algemene doel van Mind Eye Power is om brein, lichaam en geest meer in balans te brengen door het ontkoppelen van oude ongezonde mechanismen en het creëren van nieuwe gezonde en gewenste verbindingen. Het gevolg is dat de lading van een vervelend gevoel wordt gehaald, zodat je er minder of geen last meer van hebt.

Mind Eye Power gebeurt met oogbewegingen en geestkracht (attentie en intentie). Deze combinatie geeft de methode zijn krachtige werking.

Met MEP los je problemen op, maar je krijgt ook antwoord op levensvragen en je creëert een nieuwe ondersteunende en meer gezonde levenshouding.

 

Hoe?

Met je ogen kun je zien, maar ze verwerken ook informatie. Door oogbewegingen worden connecties gemaakt in je hersenen.

Door de oogtechniek van Mind Eye Power wordt het informatieverwerkingssysteem in je hersenen gestimuleerd. Dat gebeurt ook tijdens de REM-slaap.

Ogen zijn direct verbonden met de hersenen en hebben ook direct verbinding met neuronetwerken waar ongezonde overlevingsmechanismen zijn opgeslagen. Door specifieke oogbewegingen kun je direct ingrijpen in deze opgeslagen informatie in de verschillende gebieden van je hersenen. Zo krijg je grip op de bedrading in het brein.

Met snelle horizontale oogbewegingen haal je de emotionele lading van nare herinneringen en blokkades in verschillende gebieden in de hersenen. Je voelt je bevrijd, rustiger en veel beter.

Oude pijn, angsten en houvasten worden losgelaten en je integreert een nieuw netwerk van gewenst denken, voelen en gedrag (waar jij naar verlangt).

Tijdens de sessie vindt er een verschuiving plaats van

– probleem -> levensles.

– stress -> evenwicht.

– angst -> vertrouwen.

– een staat van verdediging -> een staat van groei.

De lading is aan het eind van de eerste sessie vaak al afgenomen. Na een week (waarin je dagelijks korte oefeningen moet doen) kom je terug voor een evaluatie. Als de lading nog aanwezig is dan word je daar weer op behandeld.

Vaak zijn 2 sessies al voldoende voor 1 thema. Hardnekkige thema’s die al lang spelen hebben mogelijk een extra sessie nodig.

Kosten:

 • Een MEP-pakket (intake, consult en evaluatieconsult) kost € 160.
 • Een 2e evaluatie kost € 50.

 

COACHING

Hoe?

Jij hebt een hulpvraag en ik ga er met jou mee aan de slag. Tijdens het coachen word jij je bewust van negatieve patronen en overtuigingen die je levensgeluk beperken.

Negatieve patronen en overtuigingen kun je in je jeugd meekrijgen van je ouders en de maatschappij. Als ze niet bij je passen leer je jezelf manieren aan om te ‘overleven’. Die manieren kunnen weer leiden tot blokkades en traumatische ervaringen.

Na de bewustwording is er ruimte om blokkades en traumatische ervaringen te verwerken. Ze worden opgeruimd, zodat je weer positief in het leven kunt staan.

Tijdens de caching maak ik ook gebruik van ontspanningsoefeningen, visualisaties, creatieve werkvormen en interventies uit de cognitieve gedragstherapie.

Hoogsensitieve personen

Nieuwetijdslab is begonnen als praktijk voor hooggevoelige personen. Kinderen, jongeren en (jong)volwassenen die door hun hooggevoeligheid problemen ervaren hebben een andere aanpak nodig.

Je bewust worden van je hooggevoeligheid en leren omgaan met je hooggevoeligheid zijn belangrijke onderdelen van de individuele ondersteuning. Soms moet er nog iets verwerkt worden middels Mind Eye Power of regressie.

Individuele ondersteuning omvat coaching, therapie en advies aan de omgeving.

Kosten:

 • Een transformatiepakket (intake en 5 sessies) kost € 375 (vooraf melden).
 • Een transformatiepakket (intake en 10 sessies ) kost € 700 (vooraf melden).
 • Losse coachingsessies kosten € 70.

 

SYSTEMISCH WERK

Wat is systemisch werk?

Systemisch werken is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem. Het maakt verborgen belemmeringen in je systeem zichtbaar en maakt duidelijk waarom je steeds opnieuw vervalt in bepaald gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei. Het leert je ook waar je kwaliteiten zitten. Systemisch werken kan leiden tot acceptatie, maar biedt ook een sleutel tot oplossingen.

Systemisch werken gaat ervan uit dat iedereen wordt beïnvloed door systemen waarvan hij/zij deel uitmaakt. Denk aan het systeem van herkomst, werk, sport. vriendenkring etc. Wat er in zo’n systeem gebeurt en de plaats die je daarin inneemt bepalen wat je doet en waarom.

Ons eerste systeem is je gezin van herkomst. De normen en waarden, onze loyaliteiten, interactiepatronen overtuigingen en dynamieken in dat gezin laten een diepe blauwdruk achter in de je leven. Onbewust werken ze door in je huidige relatie, gezin en werk.

De methode Systemisch werk is ontwikkeld door Bert Hellinger (Familieopstellingen)

Hoe?

Ik werk met jou als individu en  gebruik een met een tafelopstelling of met een tegelopstelling. Na je vraag breng je letterlijk je omgeving, de mensen in je omgeving, emoties en drijfveren van die mensen in kaart. Het totale beeld levert inzicht op over je eigen rol en de verhouding tot anderen in je omgeving.

Iedereen heeft recht op een eigen plek in het systeem. Daarbij dient ordening te zijn zodat je ook je eigen plek kunt innemen. Als je niet op je eigen plek staat, dan beperkt het jou in je leven. De verkeerde plek kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je niet in je kracht staat, het gevoel hebt dat je er niet mag zijn of dat je niet kunt kiezen in je leven.

Kosten:

 • Een behandeling kost € 70 (uur)

 

 

 

Afzeggen binnen 24 uur voor aanvang

Voor een behandeling of coachsessie die niet binnen 24 uur voor aanvang wordt afgezegd moet ik, in verband met gemaakte kosten, helaas € 12,00 euro in rekening brengen.