Menu

Coaching naar de kern

UNIEK

COACHINGSSESSIES AANGEVULD MET ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

VOOR NOG MEER IMPACT

 

COACHING NAAR DE KERN

Doel:

 • stress release
 • persoonlijke ontwikkeling

Jij wilt

 • weer ontspannen en stressvrij in het leven staan.
 • leren omgaan met gevoelens van stress en spanning.
 • loskomen van negatieve overtuigingen die je leven beheersen.
 • loskomen van belemmerende vastzittende patronen die je ontwikkeling in de weg zitten.
 • weten waarom je bent zoals je bent.
 • meer uit het leven halen en weten waar je kwaliteiten liggen.

Kortom, wil je weer Blij en Vrij in balans Zijn? Ik help je graag m.b.v. persoonlijke coaching.

WERKWIJZE

Omdat iedereen een unieke hulpvraag heeft is elke werkwijze anders. Er is wel een rode draad. 

 1. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek formuleer jij je hulpvraag en je doel.
 2. Daar ga je mee aan de slag. Gedurende het coaching-naar-de-kernproces word jij je bewust van datgene wat jouw stress geeft en jouw levensgeluk beperkt. 
 3. Je krijgt oefeningen, tips en tools om de symptomen van stress ter verminderen. Hierbij ligt de nadruk op AAA (ademhalen, aarden en aandacht) om tot meer ontspanning te komen.

EXTRA AANDACHT VOOR DE KERN VAN JOUW KLACHT

4. Mijn manier van coachen gaat iets verder dan het gebruikelijke coachen. Ik besteed extra aandacht aan de oorzaak van je hulpvraag. Jouw ‘probleem’ zal blijven terugkomen als de oorzaak niet wordt aangepakt. Indien gewenst kunnen we na onderling overleg overgaan tot een stukje heling m.b.v. energetische behandelingen.

5. Nu is er ruimte om persoonlijk te groeien. Wat zijn jouw kwaliteiten, hoe kun je jezelf ontwikkelen en hoe kun je jouw mogelijkheden toepassen in het dagelijks leven. Naast interventies uit het oplossingsgericht coachen en de cognitieve gedragstherapie maak ik ook gebruik van visualisaties.

 

BEN JIJ HOOGSENSITIEF?

Nieuwetijdslab is ooit begonnen als praktijk voor hooggevoelige personen. Ik coachte en begeleidde kinderen, jongeren en (jong)volwassenen die door hun hooggevoeligheid problemen ervoeren en door hun familie, vrienden, school of de samenleving niet werden begrepen. Als hoogsensitieve coach weet ik dat jij een andere aanpak nodig hebt dan een gemiddeld sensitief persoon.

Je bewust worden van je hooggevoeligheid en leren omgaan met je hooggevoeligheid zijn belangrijke onderdelen van de individuele ondersteuning.

WAT LEVERT COACHING JOU OP?

 • Inzicht in wat jou belemmert in het dagelijks leve
 • Dichter bij jezelf blijven.
 • Geloof in wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.
 • Zelfverzekerdheid.
 • Ontspanning.
 • Een leven waar jij je goed bij voelt.
 • Bewustzijn van je behoeftes, kwaliteiten en valkuilen
 • Omgaan met tegenslagen.
 • Vertrouwen op je intuïtie.
 • In je kracht staan.
 • Een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.
 • Vrij en blij leven.

 

Kosten
Coachpakket Transformatie (5 sessies): € 350.

Kind: Na 5 keer volgt een evaluatiegesprek met ouders/een ouder: € 35.

Aanvullende losse coachsessies: € 70.

 

 

Aanbevelingen en ervaringen

Ik heb veel over mezelf geleerd van de sessies over mezelf en over hoe ik met dingen omga. Desirée stelt je vragen die mij net een beetje anders laat denken en hoe ik dingen aan kan pakken. Maar ze heeft me vooral geleerd mezelf vertrouwen te geven. Jinte (16) over coaching

Ik kwam bij jou binnen om meer over mezelf te leren, te ontdekken en vooral mezelf te accepteren. Je hebt me uitgelegd wat hooggevoeligheid is, hoe ik het ervaar en hoe ik er het beste mee om kan gaan. Jouw rust, luisterend oor, maar vooral je begrip hebben me geholpen tijdens onze gesprekken. Het herkennen en erkennen van mijn karaktereigenschap hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid, ik zag het als iets wat in weg stond. Aan het einde van onze gesprekken heb ik het kunnen omarmen, want hooggevoelig zijn is eigenlijk heel mooi en verrijkend. Intens ervaren, genieten, aanvoelen en voelen. Bij jou heb ik geleerd om voor mezelf te zorgen en te durven kiezen, mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik ben goed zoals ik ben, ik mag er zijn! Ook heb ik geleerd meer zekerder over mezelf te zijn, van mijn valkuilen weer mijn kwaliteiten te maken. Bedankt voor de fijne ervaring, die ik iedereen die het moeilijk heeft met zijn hooggevoeligheid, wil aanbevelen. Je bent een topper! R.S. (21)* over coaching

Door jou weet ik dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik niet raar ben. Eindelijk iemand die weet waar ik het over heb. J.B.(19)* over coaching.

Het was heel pijnlijk te horen dat mijn vrolijke, positieve dochter van 8 gepest werd op school. Ze vond het niet meer leuk op school, had concentratieproblemen en werd te druk van alle prikkelingen. Het was allemaal te veel geworden. Haar zelfbeeld werd steeds slechter en wij als ouders waren radeloos. Onze ervaring met Desirée is geweldig. De klik met haar en onze dochter was er onmiddellijk en we zagen de progressie na iedere week duidelijk. Desiree heeft haar haar positieve en sterke kwaliteiten laten zien waar ze nu heel trots op is. Ze heeft onze dochter technieken geleerd om in moeilijke situaties te kunnen handelen. Ze is nu weer ontzettend vrolijk, haar concentratie is helemaal top en alles wat moeilijk was is als sneeuw voor de zon verdwenen. Het was het beste cadeau dat ik mijn dochter had kunnen geven. Bedankt Desirée! Talmor (40), moeder van cliënt over coaching

* Sommige cliënten willen graag anoniem hun verhaal vertellen. Ik ben blij met elk verhaal uit het hart.

 

In contact komen met Nieuwetijdslab
Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact