Menu

Over Nieuwetijdslab

In je leven kun je negatieve pijnlijke ervaringen en trauma’s oplopen. Van kinds af aan proberen we die pijn niet te voelen. We drukken onze lichamelijke en psychische pijn weg naar ons onderbewuste. We bevriezen het incident in tijd en in energie. Zo zet het zich vast in ons lichaam en ontstaan blokkades in onze aura. Elke keer als je weer een soortgelijke ervaring krijgt komen de angst, het verdriet of de verwarring van de blokkade weer naar boven. Vaak begrijp je dan niet eens wat er aan de hand is. Deze blokkades in je energie kunnen leiden tot problemen op psychisch, relationeel, mentaal, emotioneel, energetisch en/of fysiek vlak.

De enige manier om blij vrij en gezond leven is de bevroren blokkades op te ruimen en terug te gaan naar je kern. Je gaat altijd terug naar je basis en naar de oorzaak van je klacht. Daar ga je mee aan de slag.

Jouw hulpvraag is het uitgangspunt. Ik werk intuïtief en maak gebruik van verschillende methodieken en vaardigheden die ik, afhankelijk van je hulpvraag, inzet.

Tools die ik inzet zijn

  • Magnetiseren
  • Mind Eye Power
  • Systemisch werk (bijvoorbeeld individuele familieopstellingen en opvoedopstellingen)
  • Regressie
  • Energetische koorden
  • Interventies uit de cognitieve gedragstherapie
  • Visualisaties

 

Meer informatie over de behandelingen

 

Indien nodig geef ik je aanvullende oefeningen om je energetisch te beschermen en/of jezelf te ontspannen.

Tijdens de consulten is er ook tijd voor coaching. De behandelingen resulteren in een andere manier van denken en gedrag. Ik ondersteun je daarin, zodat je niet vastloopt.

Jouw lichaam geeft zelf aan wat nodig is op welk moment. Afhankelijk van je hulpvraag kan ik aangeven hoeveel behandelingen er nodig zijn.

IK HELP JE OM WEER VRIJ EN BLIJ IN HET LEVEN TE STAAN.

 

In contact komen met Nieuwetijdslab

Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact