Menu

Ervaringen bij Nieuwetijdslab

Hieronder kun je ervaringen lezen over behandelingen bij Nieuwetijdslab zoals Mind Eye Power, regressie en andere therapieën

Vrouw (39) over haar ervaring bij regressietherapie

“Onlangs ben ik bij Desiree in de praktijk geweest en heb een regressiebehandeling ondergaan, omdat ik veel spanning voelde in relatie tot mijn ouders. Desiree heeft mij op een hele prettige manier in een diepe ontspanning gebracht. Daardoor kon ik teruggaan naar gebeurtenissen in het verleden, zonder daarbij gericht op zoek te gaan, maar het onderbewuste haar werk te laten doen. Ik kwam hierdoor tot verrassende en heldere inzichten.
Door deze inzichten, begrijp ik waarom ik spanningen voel ten opzichte van mijn ouders. Ik kan er nu op een andere manier naar kijken en mezelf geven wat ik nodig heb, om deze spanning los te kunnen laten. Een prachtige behandelmethode waarin je door Desiree begeleid wordt om je zelf-helende vermogen aan te spreken.
Desiree neemt de tijd voor je die nodig is en stelt je op je gemak. Erg prettige ervaring, bedankt voor je hulp!”

Vrouw (48) over haar ervaring bij regressie therapie en verwerkings- en bewustwordingstherapie

Regressietherapie klinkt misschien voor veel mensen zweverig. Toch is Desirée absoluut niet vaag en helpt ze op een hele concrete en prettige manier om terug te gaan naar (onverwerkte) emoties en ervaringen.  

Desirée liet me oude emoties voelen. Door deze blokkades en overtuigingen opnieuw te beleven leek ik ze te kunnen verwerken. Het heeft mij bewust gemaakt van mijn patronen en het inzicht gegeven dat sommige emoties bij het verleden horen en niet helpend zijn in het nu. Desirée helpt je groeien.

Desirée liet me tijdens de verwerking- en bewustwordingstherapie niet denken maar voelen.

Sommige emoties kon ik niet plaatsen bij mezelf, maar dankzij de professionele begeleiding werd ik me, door visualisatie steeds meer bewust van mijn gevoelens. Doordat ik ze in zag, kon ik ze loslaten.

Vrouw (48) over Mind Eye Power

Desirée heeft op een vakbekwame manier de lading van mijn negatieve gedachten weten te ‘resetten’.

Overtuigingen, die me verlamden, verdwenen en ik voelde me na twee behandelingen direct minder onzeker en een stuk zelfbewuster. Ik kan het iedereen aanraden die kampt met denkbeelden die misschien niet stroken met de werkelijkheid en enkel verlammend werken.

Moeder van jongen (12) over Mind Eye Power

Ik vond het vooral wonderbaarlijk hoe snel mijn zoon baat had bij de eerste en daarna de tweede sessie. Na de tweede sessie kwam hij huppelend naar buiten en vertelde enthousiast hoe goed het was gegaan. Nu gaat het goed en ervaart hij nog steeds effect van de sessies. Heel fijn!

Jongen (12) over Mind Eye Power

Van te voren was ik wel een beetje zenuwachtig, maar toen ik daar was nam het al snel af. Desirée pakte het eerst voorzichtig aan en bouwde rustig op. Het was moeilijk, maar ik kreeg de tijd en het werd goed uitgelegd. De methode was heel bijzonder en dus ook interessant. Nu gaat het goed en is mijn angst heel erg verminderd. Ik heb twee sessies bij Desirée gehad hiervoor. Ik zou het anderen die angst hebben ergens voor ook zeker aanraden.

Vrouw over Mind Eye Power

Mijn ervaring met MEP is dat het op een heel diep niveau doorwerkt. Er worden veel lagen geraakt. Het thema dat eerst zo beladen was, voelt nu licht. Het is best belangrijk om de verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de behandeling goed op te pakken. MEP kan op een ‘quick fix’ lijken maar is het zeker niet. Water drinken na de behandeling, de oefeningen oppakken en de rust nemen zorgen voor een nog beter resultaat.

Moeder van jongen (9) over Mind Eye Power

We zijn bij Desirée van Wijk terecht gekomen, omdat onze zoon o.a. moeite had om alleen in slaap te komen en moeite had met afscheid nemen. Onze zoon is erg gevoelig en gaf zelf aan hulp nodig te hebben om te begrijpen waarom hij op een bepaalde manier heftig reageert op situaties. Hij was erg angstig en zat daardoor niet lekker in zijn vel. We hebben samen met Desirée en mijn zoon een behandelplan afgesproken. Onderdeel hiervan was MEP (Mind Eye Power) en het begrijpen wat hoogsensitiviteit is. Wij waren niet bekend met Mind Eye Power en dachten dat deze behandelmethode alleen bij trauma’s ingezet kon worden. Maar we hebben het op advies van Desirée geprobeerd gericht om het zonder problemen afscheid nemen op school aan te pakken. De sessie heeft resultaat gehad. De dag na de behandeling oogde onze zoon rustiger en kon afscheid nemen zonder huilen. Nu, een paar maanden later, is afscheid nemen geen issue meer en nemen we zelfs bij de auto afscheid zonder probleem zodat ik met een gerust hart naar mijn werk kan. Ook heeft Desirée onze zoon geholpen om te begrijpen wat hoogsensitiviteit is en dat dit een mooie eigenschap is. De aanpak van Desirée is praktisch en doelgericht.

Vrouw (48) over Mind Eye Power

Ik heb twee keer een sessie van Mind Eye Power gevolgd en bij de laatste keer had ik echt het gevoel dat ik meer in mijn kracht stond. Ik had diezelfde dag een afspraak waar ik erg tegen op zag en waar ik mij vooraf onzeker over voelde. Na de behandeling kon ik mij tijdens het gesprek echt goed neerzetten en goed vanuit mijzelf spreken. Dat was heel prettig om te ervaren. Ik vond het wonderlijk om zo snel resultaat te merken. Desirée zorgt voor een ontspannen en veilige plek. Zij is een warm, lief persoon met veel empathie, waar je je snel op je gemak bij voelt.

Jonge vrouw (21) over therapie

Lieve Desirée,

Ik kwam bij jou binnen om meer over mezelf te leren, te ontdekken en vooral mezelf te accepteren.
Je hebt me uitgelegd wat hooggevoeligheid is, hoe ik het ervaar en hoe ik er het beste mee om kan gaan.
Jouw rust, luisterend oor, maar vooral je begrip hebben me geholpen tijdens onze gesprekken. Het herkennen en erkennen van mijn karaktereigenschap hooggevoeligheid.
Hooggevoeligheid, ik zag het als iets wat in weg stond. Aan het einde van onze gesprekken heb ik het kunnen omarmen, want hooggevoelig zijn is eigenlijk heel mooi en verrijkend.
Intens ervaren, genieten, aanvoelen en voelen.
Bij jou heb ik geleerd om voor mezelf te zorgen en te durven kiezen, mezelf te accepteren zoals ik ben. Ik ben goed zoals ik ben, ik mag er zijn!
Ook heb ik geleerd meer zekerder over mezelf te zijn, van mijn valkuilen weer mijn kwaliteiten te maken.
Bedankt voor de fijne ervaring, die ik iedereen die het moeilijk heeft met zijn hooggevoeligheid, wil aanbevelen.
Je bent een topper!

Meisje (16) over therapie

Door jou weet ik dat ik mag zijn wie ik ben en dat ik niet raar ben. Eindelijk iemand die weet waar ik het over heb.

Moeder van meisje (8) over therapie

Het was heel pijnlijk te horen dat mijn vrolijke, positieve dochter van 8 gepest werd op school. Ze vond het niet meer leuk op school, had concentratieproblemen en werd te druk van alle prikkelingen. Het was allemaal te veel geworden. Haar zelfbeeld werd steeds slechter en wij als ouders waren radeloos.
Onze ervaring met Desiree is geweldig. De klik met haar en onze dochter was er onmiddellijk en we zagen de progressie na iedere week duidelijk. Desiree heeft haar haar positieve en sterke kwaliteiten laten zien waar ze nu heel trots op is. Ze heeft onze dochter technieken geleerd om in moeilijke situaties te kunnen handelen. Ze is nu weer ontzettend vrolijk, haar concentratie is helemaal top en alles wat moeilijk was is als sneeuw voor de zon verdwenen. Het was het beste cadeau dat ik mijn dochter had kunnen geven. Bedankt Desirée!

Moeder van jongen (7) over therapie

Mijn kind realiseert zich eerder wanneer hij onnodig piept of boos is en probeert zelf oplossingen te vinden en zijn gedrag te veranderen. Als ouder kan ik mijn kind nu meer ruimte geven, beter luisteren en kijken naar de behoeften van mijn kind. Vooral als zijn hoofd vol is helpt het erg en de uitbarstingen zijn er amper. Er is weer liefde die stroomt.

Meisje (11) over therapie

Bedankt voor alle hulp. Ik vond het heel erg fijn.

Jongen (9) over therapie

Ik heb er veel aan gehad, maar vind het nog wel wat lastig om te denken aan wat ik heb geleerd. Ik doe hard mijn best.