Menu

Magnetiseren

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel ik op mijn site essentiële helende informatie deel die de gezondheid van een ieder enorm ten goede zou kunnen komen, is zij toch niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten.
Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw huisarts. Blijf altijd onder controle van een arts.
Magnetiseren is een mooie aanvulling op de reguliere gezondheidszorg, maar nooit een vervanging.

 

WAT IS MAGNETISEREN?

Magnetiseren is het geven van energie door middel van je handen. Tijdens het magnetiseren herstel ik de energiebalans van je lichaam. Het opruimen van emotionele blokkades en het herstellen van de balans tussen lichaam en geest staan centraal. Magnetiseren richt zich op het herstel van het natuurlijk evenwicht van lichaam en geest en activeert en ondersteunt het zelfherstellende vermogen van je lichaam. Zo kunnen mentale en fysieke klachten verminderen en zelfs over gaan.

HOE?

Door mijn hand boven je lichaam te houden spoor ik blokkades in je aura (energieveld om het lichaam heen) en chakra’s (energiecentra in je lichaam) op. De blokkades hef ik gelijk op tijdens de behandeling. Vervolgens laad ik de aura en de chakra’s op zodat de toevoer van energie naar het lichaam (organen en lichaamsdelen) weer wordt hersteld. Ook vul ik je lichaam weer met positieve energie. Het tekort aan energie wordt zo ook opgevuld. Je lichaam voelt weer hoe energie hoort te zijn.

Soms raak ik je lichaam aan bijv om het op te vullen met positieve energie of je energie weer te laten stromen. Tijdens de behandeling houd je gewoon je kleren aan.

WAT VOEL JE?

Tijdens de behandeling kun je de energie voelen in de vorm van warmte en tintelingen, maar ook een zwaar gevoel op de ogen, keel, hoofd, armen en benen of een borrelende buik. Tijdens de behandeling worden je organen en je zenuwgestel door de overdracht van energiegestimuleerd, energieblokkades weggenomen en het tekort aan energie opgevuld.

Na de behandeling bespreek ik kort wat ik heb ontdekt en wat ik heb gedaan.

WELKE MAGNETISEERBEHANDELINGEN WORDEN OP DIT MOMENT BIJ NIEUWETIJDSLAB GEGEVEN?

 • Algemene healing (chakra’s en aura)
 • Specifieke healing bij een fysieke of mentale klacht
 • Combinatie van energetisch magnetiseren en magnetiseren. Door de behandeling te starten met een energetische massage werkt de magnetiseerbehandeling dieper door.

Na één enkele magnetiseer kun je al 1 tot 3 dagen de hernieuwde energie en ontspanning ervaren. Mijn advies is om minstens 3 behandelingen te ondergaan. Pas na een paar behandelingen zul je de energie ervaren die gelijk is aan je geboorte-energie, waardoor je leuke en minder leuke dingen beter aankan.

Indien gewenst kunnen we na de sessie in een aanvullende coach-gesprek dieper ingaan op de achterliggende oorzaak van lichamelijke en psychische klachten. Het is belangrijk om de oorzaak van je klachten aan te pakken. Gebeurt dit niet, dan zal je lichaamsenergie na een tijdje weer in disbalans raken.

WAT LEVERT MAGNETISEREN JOU OP?

Door het verwijderen van blokkades in aura’s en chakra’s, het herstellen van de aura’s en chakra’s en het instralen van positieve kosmische energie ervaar je

 • Hernieuwde energie en balans in je energie.
 • Balans in je emoties.
 • Ontspanning in je lichaam en geest.
 • Innerlijke rust.
 • Lichaam en ziel komen in evenwicht.
 • Inzichten in voor jou moeilijke situaties.
 • Verlichting fysieke klachten

 

Kosten

 • Pakket van 3 behandelingen van 45-60 minuten: € 150
 • Vervolgbehandelingen: € 50
 • Een behandeling inclusief coaching: € 70.

 

BABY’S EN KLEINE KINDEREN

Baby’s en kleine kinderen reageren heel goed op energie en dus ook op energetische behandelingen. Kom gerust langs als je kindje last energetisch uit balans is door een moeilijke zwangerschap of een zware bevalling.

Symptomen bij baby’s zijn bijvoorbeeld veelvuldig huilen, overstrekken of darmkrampjes.

Als kleine kinderen hun emoties of trauma’s niet goed kunnen verwerken kunnen ze symptomen vertonen zoals bedplassen, onverklaarbare angsten, stress, nachtmerries, opstandigheid of driftbuiten

 

Kosten

 • Pakket van 3 behandelingen van 20-30 minuten € 90
 • Vervolgbehandelingen € 30

 

Aanbevelingen

‘ Desirée helpt je op een prettige, ontspannen en toegankelijke manier je energiestroom weer op gang te brengen. Dit doet ze onder andere door blokkades op te heffen. Blokkades waar je je -misschien- niet direct bewust van bent, maar na de behandeling wel het positieve effect van ervaart. Behalve dat het magnetiseren van Desirée mij ontspanning brengt, draagt het bij aan bewustwording van persoonlijke aandachtspunten en helpt het me ook mijn krachtige oorsprong te voelen.  Ze brengt mij vanuit mijn hoofd weer naar mijn hart. Ik kan iedereen aanraden om bij pijnklachten, een verstoorde energiehuishouding of gewoon als een regelmatige ‘onderhoudsbeurt’ een sessie te boeken bij Desirée van Wijk.’ Heleen (49)

‘Desirée brengt je door haar open karakter op een heel natuurlijke manier in een ontspannen sfeer. Niets geforceerds. Zonder aan te geven waarvoor ik behandeld zou willen worden, maar dat wel in mijn achterhoofd houdende, begon ze aan de behandeling.  Ik voelde fysiek al snel van alles. En dat terwijl ze me amper aanraakte.  Van aangename warmte en tintelingen tot zwaar gevoel in ledematen en koude rillingen. Ook mentaal voelde ik dat ik in eerste instantie emotioneel werd (bleek later dat dat was op het moment dat ze de blokkade ter hoogte van mijn keel aan het opheffen was), maar daarna voelde ik rust, een heerlijk ontspannen gevoel. Een paar dagen na de behandeling merkte ik dat ik me makkelijker uitte, van binnen naar buiten trad. Die blokkade was verdwenen. Door me beter en meer te uiten, voel ik me lekkerder en meer ontspannen in mijn vel.  Dankjewel Desirée ?’ Gerda (40)

‘Ik heb van de sessies en mijn gesprekken met Desirée genoten. Het heeft me letterlijk meer energie gegeven. Het heeft me ook meer inzicht gegeven in mezelf en me laten nadenken over waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Als Desirée in het begin mijn voeten vastpakte om te aarden voelde dat voor mij heel prettig en merkte ik ook dat ik kon ontspannen. Ik voelde regelmatig tintelingen in mijn benen tijdens de sessies en ook mijn rechterarm voelde een keer loodzwaar aan. Desirée doet alles heel rustig en ik vind het het coachgesprek na de behandeling een absolute meerwaarde.’ Marion (42)

 

 

In contact komen met Nieuwetijdslab

Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact