Menu

Ervaar het zelf

Ik help je graag om je weer blij en vrij in het leven te staan.

Als Mind Eye Power practitioner help ik jou van je angsten af.  Je zult ervaren  dat het mogelijk is om oude pijn, angsten en houvasten blijvend en zonder veel moeite achter je te laten. De lading gaat van je herinnering af.

Als energetisch coach – therapeut help ik jou weer blij en positief in het leven te staan. Afhankelijk van je hulpvraag zet ik mijn tools in. Ik gebruik ook methodieken uit de cognitieve gedragstherapie en  NLP.

Mogelijkheden

  • Individueel consult
  • Mind Eye Power pakket voor als je van je angst af wilt. Een MEP-pakket bestaat uit een intake en eerste consult (1,5 uur) en een evaluatieconsult. Blijkt tijdens het evaluatieconsult dat de lading nog niet volledig weg is, dan volgt er een tweede behandeling. Daarna komt alsnog een tweede evaluatie.
  • Coachpakketten voor degenen die een intensievere transformatie willen. Deze transformatiepakketten bestaan uit een intakegesprek en 5 -10 behandelingen/consulten. Tijdens die behandelingen worden tools ingezet die van belang zijn voor jouw hulpvraag, bewustwording en innerlijke groei. Inclusief online oefeningen.

 

De duur van een behandeling/consult is ongeveer een uur. De prijs bedraagt 70 euro.

De prijs van een Mind Eye Power pakket (intake + eerste consult en evaluatieconsult) bedraagt 160 euro. Een tweede evaluatie kost een extra 50 euro.

De prijs van transformatiepakket 1 (intakegesprek plus 5 behandelingen/consulten, online oefeningen/ visualisaties) bedraagt 417,50 euro.

De prijs van transformatiepakket 2 (intakegesprek plus 10 behandelingen/consulten en online oefeningen/visualisaties) bedraagt 750  euro.

 

Het heeft tijd nodig om oude patronen los te laten en jezelf te herprogrammeren. Prof Jaap Murre  (hoogleraar Theoretische Neuropsychologie aan de UVA) heeft onderzocht dat er minstens 6 weken nodig zijn om nieuw gedrag te oefenen en te herhalen, voordat het een gewoonte wordt en het comfortabel voelt. Intentie en focus zijn hier erg belangrijk.

Nieuwetijdslab is aangesloten bij GezondZorg en voldoet daarmee aan de wettelijke voorschriften uit de wet WKKGZ (Wet Kwaliteit, klachten en geschillen Zorg).

 

In contact komen met Nieuwetijdslab

Benieuwd of ik wat voor jou en/of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken. Ik vind het belangrijk dat ik met jou en/of je kind een klik heb, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Ga door naar contact