Menu

Ontspannen en vol positieve energie

JIJ WILT ONTSPANNEN EN VOL ENERGIE IN HET LEVEN STAAN.

Jij wilt

… energie hebben voor de dingen die je leuk vindt.

… geen woede-uitbarstingen en huilbuiten  meer.

… geen schuld- en schaamtegevoelens meer.

… een ontspannen lichaam.

… geen last meer hebben van je maag, keel, hoofd, schouders, nek.

… minder gevoelig zijn voor prikkels.

… niet altijd alert zijn.

… geen stress of burn-out hebben.

Kortom: Je wilt weer lekker in je lijf zitten en blij vrij zijn.

 

Ik help je graag d.m.v. magnetiseren en (indien gewenst) een aanvullend coachgesprek.

 

Meer over magnetiseren

 

WAT LEVERT MAGNETISEREN JOU OP?

  • Hernieuwde energie.
  • Balans in je emoties.
  • Ontspanning in je lichaam en geest.
  • Innerlijke rust.
  • Inzichten in voor jou moeilijke situaties

 

DUUR EN TARIEVEN MAGNETISEREN

Een eerste magnetiseersessie inclusief uitgebreide uitleg duurt ongeveer 60 minuten en kost € 70.

Een magnetiseersessie (onderhoud) duurt ongeveer 30 minuten en kost  €50,=.

Een magnetiseersessie inclusief een coachgesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost  €70,=.

Extra coachgesprekken duren 60 minuten en kosten €70,=.

  • Als je aangeeft dat je via Room4Yoga komt, krijg je voor de eerste sessie een korting van € 20

 

Aanbevelingen
‘ Desirée helpt je op een prettige, ontspannen en toegankelijke manier je energiestroom weer op gang te brengen. Dit doet ze onder andere door blokkades op te heffen. Blokkades waar je je -misschien- niet direct bewust van bent, maar na de behandeling wel het positieve effect van ervaart. Behalve dat het magnetiseren van Desirée mij ontspanning brengt, draagt het bij aan bewustwording van persoonlijke aandachtspunten en helpt het me ook mijn krachtige oorsprong te voelen.  Ze brengt mij vanuit mijn hoofd weer naar mijn hart. Ik kan iedereen aanraden om bij pijnklachten, een verstoorde energiehuishouding of gewoon als een regelmatige ‘onderhoudsbeurt’ een sessie te boeken bij Desirée van Wijk.’ Heleen (49) 
‘Desirée brengt je door haar open karakter op een heel natuurlijke manier in een ontspannen sfeer. Niets geforceerds. Zonder aan te geven waarvoor ik behandeld zou willen worden, maar dat wel in mijn achterhoofd houdende, begon ze aan de behandeling.  Ik voelde fysiek al snel van alles. En dat terwijl ze me amper aanraakte.  Van aangename warmte en tintelingen tot zwaar gevoel in ledematen en koude rillingen. Ook mentaal voelde ik dat ik in eerste instantie emotioneel werd (bleek later dat dat was op het moment dat ze de blokkade ter hoogte van mijn keel aan het opheffen was), maar daarna voelde ik rust, een heerlijk ontspannen gevoel. Een paar dagen na de behandeling merkte ik dat ik me makkelijker uitte, van binnen naar buiten trad. Die blokkade was verdwenen. Door me beter en meer te uiten, voel ik me lekkerder en meer ontspannen in mijn vel.  Dankjewel Desirée ?’ Gerda (40) 
 ‘Ik heb van de sessies en mijn gesprekken met Desirée genoten. Het heeft me letterlijk meer energie gegeven. Het heeft me ook meer inzicht gegeven in mezelf en me laten nadenken over waar ik energie van krijg en wat mij energie kost. Als Desirée in het begin mijn voeten vastpakte om te aarden voelde dat voor mij heel prettig en merkte ik ook dat ik kon ontspannen. Ik voelde regelmatig tintelingen in mijn benen tijdens de sessies en ook mijn rechterarm voelde een keer loodzwaar aan. Desirée doet alles heel rustig en ik vind het het coachgesprek na de behandeling een absolute meerwaarde.’ Marion (42)

 

In contact komen met Nieuwetijdslab

Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact