Menu

Over mij

Ik ben Desirée van Wijk: Mind Eye Power practitioner, energetisch therapeut en transformatiecoach.

Welkom op mijn site.

Ik ben mijn praktijk Nieuwetijdslab gestart in 2015. Ongeveer 7 jaar geleden besloot ik mijn intuïtie te volgen en mijn gevoel voorrang te geven boven mijn ratio. Ik nam eindelijk de weg die mij al van kleins af aan interesseerde. Door mijn bewustwording van mijn hooggevoeligheid kon ik mijn gedrag en gebeurtenissen in het verleden plaatsen. Ik leerde mezelf steeds beter kennen. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik de meerjarige opleiding Nieuwetijdstherapeut gevolgd. Ik heb haar in 2015 afgesloten met een diploma.

Na jarenlang in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2015 begonnen als therapeut en coach voor hoogsensitieve kinderen. Ik vond dat nodig, omdat ik als leerkracht en zorgcoördinator te veel hooggevoelige jongeren rond zag lopen die niet of onvoldoende begrepen werden. Zij werden vaak verkeerd gelabeld en kregen niet de begeleiding die ze nodig hadden. Gevolg: vastlopen of vroegtijdig verlaten van school.

Naast deze kinderen en jongeren hebben ook veel volwassenen mijn praktijk gevonden met uiteenlopende vragen. De afgelopen jaren heb ik mezelf (o.a. door energetische opleidingen en cursussen) nog meer ontwikkeld op energetisch vlak. Zo kan ik nog meer mensen ondersteunen in hun zoektocht naar geluk.

Mijn bewustwording dat ik energie kan doorgeven via mijn handen en mijn hooggevoeligheid kan ik als voordeel gebruiken in mijn praktijk.

Ik ben empathisch, zorgzaam, openhartig, integer en betrokken en sta met twee benen op de grond.

Sinds november 2019 heb ik samen met een oud studiegenoot Spice Yp Your Qi opgericht. SUYQ is er voor alle drukbezette, zorgzame moeders.  Zij vervullen verschillende rollen (moeder, partner, werknemer, dochter, vriendin etc) in het leven, maar zijn zichzelf een beetje kwijt geraakt. Voor meer informatie kun je naar www.spiceupyourqi,nl. Je kunt ons ook vinden op Facebook en Instagram.

Relevante opleidingen

Nascholing Mind Eye Power: Oogopstellingen (2019)

Magnetiseren (Energetisch lichaamswerk): Frank den Ouden Vita-Opleidingen Zeewolde (2019)

Nascholing Mind Eye Power: Stress en burn-out (2019)

Mind Eye Power Practitioner Opleiding: Jacqueline Venbrux Het Vertrekpunt (2018)

Medische Basiskennis PLATO en CPION: HVNA Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem (2015-2017)

Nieuwetijdstherapeut: Coaching en Opleidingscentrum De Nieuwe Tijd (2013-2015)

Kinder- en Pubercoach: Wielwerk Opleidingen (2013)