Menu

Over mij

Ik ben Desirée van Wijk: Mind Eye Power practitioner, energetisch therapeut en transformatiecoach.

Welkom op mijn site.

Mijn passie is om kinderen en mensen gelukkig te maken, zodat ze blij en vrij kunnen leven.

Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik mijn intuïtie te volgen en mijn gevoel voorrang te geven boven mijn ratio. Ik nam eindelijk de weg die mij al van kleins af aan interesseerde, maar die ik nooit nam.  Door mijn bewustwording van mijn hooggevoeligheid kon ik mijn gedrag en gebeurtenissen in het verleden plaatsen en leerde ik mezelf steeds beter kennen. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik de meerjarige opleiding Nieuwetijdstherapeut gevolgd die ik in 2015 heb afgesloten met een diploma.

Na jarenlang in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2015 begonnen als therapeut en coach voor hoogsensitieve kinderen. Ik merkte dat er in het onderwijs, waar ik jarenlang heb gewerkt, te veel kinderen rond liepen die niet of onvoldoende begrepen werden in hun hooggevoeligheid. Deze kinderen werden vaak verkeerd gelabeld, waardoor ze niet de begeleiding kregen die ze nodig hadden en vastliepen in het onderwijs.

In de loop der jaren kreeg ik steeds meer jongeren en volwassenen met verschillende vraagstukken in de praktijk. Omdat ik door kenners in het vak steeds werd gewezen op mijn krachtige energie heb ik mezelf (o.a. door energetische opleidingen en cursussen) nog meer ontwikkeld op energetisch vlak.

Mijn bewustwording dat ik energie kan doorgeven via mijn handen en mijn hooggevoeligheid waardoor ik meer voel dan gemiddeld kan ik als voordeel gebruiken in mijn praktijk.

Ik ben empathisch, zorgzaam, openhartig, integer en betrokken en sta met twee benen op de grond.

Tarieven

Nieuwetijdslab is aangesloten bij GezondZorg en voldoet daarmee aan de wettelijke voorschriften uit de wet WKKGZ (Wet Kwaliteit, klachten en geschillen Zorg).

 

Relevante opleidingen

Nascholing Mind Eye Power: Oogopstellingen (2019)

Magnetiseren (Energetisch lichaamswerk): Frank den Ouden Vita-Opleidingen Zeewolde (2019)

Nascholing Mind Eye Power: Stress en burn-out (2019)

Mind Eye Power Practitioner Opleiding: Jacqueline Venbrux Het Vertrekpunt (2018)

Medische Basiskennis PLATO en CPION: HVNA Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem (2015-2017)

Nieuwetijdstherapeut: Coaching en Opleidingscentrum De Nieuwe Tijd (2013-2015)

Kinder- en Pubercoach: Wielwerk Opleidingen (2013)