Menu

Over Nieuwetijdslab

Als energetisch transformatie coach – therapeut en Mind Eye Power practitioner ben ik er voor iedereen die problemen ervaart op psychisch, relationeel, mentaal, emotioneel, energetisch en/of fysiek vlak.

Tijdens de behandeling gaan we werken aan je hulpvraag. Je gaat altijd terug naar je basis en naar de oorzaak van je klacht. Daar ga je mee aan de slag.

Ik werk intuïtief en maak gebruik van verschillende methodieken en vaardigheden die ik, afhankelijk van je hulpvraag, inzet.

Tools die ik inzet zijn

Indien nodig geef ik je aanvullende oefeningen om je energetisch te beschermen en/of jezelf te ontspannen.

Tijdens de consulten is er ook tijd voor coaching. De behandelingen resulteren in een andere manier van denken en gedrag. Ik ondersteun je daarin, zodat je niet vastloopt.

Jouw lichaam geeft zelf aan wat nodig is op welk moment. Afhankelijk van je hulpvraag kan ik aangeven hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Als coach/therapeut bij Nieuwetijdslab help ik jou graag om weer vrij en blij in het leven te staan.

Naast behandelingen geef ik ook presentaties aan groepen jongeren en volwassenen over verschillende onderwerpen. Daarin staat bewustwording centraal. Op die manier wil ik mensen inspireren en preventief helpen.

 

In contact komen met Nieuwetijdslab

Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ga door naar contact