Menu

Regressie

WAT IS REGRESSIE?

Tijdens een regressie krijg je zonder hypnose toegang tot je onderbewustzijn. Zo kun je de oorzaken van je problemen verkennen: lichamelijk, psychisch of emotioneel. Door contact te maken met je onderbewustzijn krijg je snel inzichten.

HOE?

Tijdens een regressie ga je na een ontspanning terug naar onverwerkte problematiek of vergeten en weggestopte ervaringen uit je leven. In het onderbewustzijn worden gebeurtenissen naar boven gehaald die van belang zijn voor de verwerking. Alles wat je ooit hebt meegemaakt kun je opnieuw ervaren en verwerken.

Vaak gaan we naar je kindertijd, maar soms nog verder terug in de tijd naar bijvoorbeeld je geboorte of naar een voorleven.

Naast de verwerking kun je je ook bewust worden van nieuwe manieren om op een positieve manier in het leven te staan, zodat je weer een vrij en gelukkig mens kunt worden.

WAT LEVERT EEN REGRESSIESESSIE JOU OP?

Het resultaat is afhankelijk van de hulpvraag of het thema waar we mee

aan de gang gaan.

  • Verwerking van oude pijn.
  • Heling van oude pijn.
  • Bewustwording.
  • Inzicht.
  • Geen last meer van negatieve belemmerende patronen.
  • Geen last meer van angsten.
  • Geen last meer saboterende overtuigingen.
  • Mogelijk geen last meer van een lichamelijk probleem.

 

Kosten
Een eerste sessie duurt 1 uur 15 minuten: € 90,00

Vervolgafspraken en sessies die horen bij coaching: € 72,50

 

Aanbevelingen en ervaringen

Regressietherapie klinkt misschien voor veel mensen zweverig. Toch is Desirée absoluut niet vaag en helpt ze op een hele concrete en prettige manier om terug te gaan naar (onverwerkte) emoties en ervaringen. Desirée liet me oude emoties voelen. Door deze blokkades en overtuigingen opnieuw te beleven leek ik ze te kunnen verwerken. Het heeft mij bewust gemaakt van mijn patronen en het inzicht gegeven dat sommige emoties bij het verleden horen en niet helpend zijn in het nu. Desirée helpt je groeien.Desirée liet me tijdens de sessie niet denken maar voelen. Sommige emoties kon ik niet plaatsen bij mezelf, maar dankzij de professionele begeleiding werd ik me, door visualisatie steeds meer bewust van mijn gevoelens. Doordat ik ze in zag, kon ik ze loslaten. Karin (47) over regressie

In contact komen met Nieuwetijdslab

Benieuwd of ik wat voor jou of je kind kan betekenen? Mail of bel voor een afspraak, zodat we nader kennis kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bekijken.

 

Ga door naar contact