Menu

Over mij

Ik ben Desirée van Wijk: transformatiecoach en – therapeut

Mijn passie is om kinderen en mensen gelukkig te maken, zodat ze blij en vrij kunnen leven.

Ongeveer 10 jaar geleden besloot ik mijn intuïtie te volgen en mijn gevoel voorrang te geven boven mijn ratio. Ik nam eindelijk de weg die mij al van kleins af aan interesseerde en aan me trok, maar die ik nooit nam: werken met energie. Door mijn bewustwording van mijn hooggevoeligheid leerde ik mezelf steeds beter kennen. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik vele opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd.

Na jarenlang in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, ben ik in 2015 begonnen als therapeut en coach voor hoogsensitieve kinderen. Ik merkte dat er in het onderwijs, waar ik jarenlang heb gewerkt, te veel kinderen rond liepen die niet of onvoldoende begrepen werden in hun hooggevoeligheid. Deze kinderen werden vaak verkeerd gelabeld, waardoor ze niet de begeleiding kregen die ze nodig hadden en vastliepen in het onderwijs.

In de loop der jaren kreeg ik steeds meer jongeren en volwassenen met verschillende vraagstukken in de praktijk. Omdat ik door kenners in het vak steeds werd gewezen op mijn krachtige energie heb ik mezelf nog meer ontwikkeld op energetisch vlak.

Mijn bewustwording dat ik energie kan doorgeven via mijn handen en mijn hooggevoeligheid waardoor ik meer voel dan gemiddeld  gebruik ik als voordeel in mijn praktijk. Ik ben empathisch, zorgzaam, openhartig, integer en betrokken en sta met twee benen op de grond.

 

Enkele opmerkingen uit de aanbevelingen op de site

‘Jouw rust, luisterend oor, maar vooral je begrip hebben me geholpen tijdens onze gesprekken.’

‘Desirée heeft op een vakbekwame manier de lading van mijn negatieve gedachten weten te ‘resetten.’

‘Desirée zorgt voor een ontspannen en veilige plek. Zij is een warm, lief persoon met veel empathie, waar je je snel op je gemak bij voelt.’

‘Desirée helpt je groeien. Desirée liet me tijdens de sessie niet denken maar voelen.’

 

 

Nieuwetijdslab is aangesloten bij GezondZorg en voldoet daarmee aan de wettelijke voorschriften uit de wet WKKGZ (Wet Kwaliteit, klachten en geschillen Zorg).