Menu

Desirée van Wijk

Ik ben Desirée van Wijk: mind-eye-power-practitioner, healer, energetisch therapeut en coach

Mijn passie is om iedereen gelukkig te maken, zodat ze blij en vrij kunnen leven.

Lange tijd wist ik niet wat ik wilde. Ik heb vele wegen bewandeld en verschillende studies en opleidingen afgerond: fiscaal recht aan de Tilburg University, pedagogische academie basisonderwijs in Rotterdam, intern begeleider en remedial teacher in Nijmegen en zorgcoördinator in Utrecht. Niet voor niets, want elke studie en de werkzaamheden die daaruit volgden hebben  bijgedragen aan wie ik nu ben.

Rond mijn 38e levensjaar besloot ik eindelijk naar dat stemmetje in mijn hoofd te luisteren die zei dat ik de weg moest gaan die ik al van kleins af aan wilde, maar om allerlei redenen nooit deed: werken met energie. Rond die tijd werd ik me ook bewust van mijn hooggevoeligheid waardoor ik mezelf steeds beter leerde kennen.

Ik heb diverse opleidingen, cursussen en trainingen gevolgd die me steeds dichter bij mijn wens brachten, zoals kinder- en jeugdcoach (Wielwerkopleidingen), nieuwetijdstherapeut A-B, Mind Eye Power basis / MEP oogopstellingen / MEP stress en burn-out (Jacqueline Venbrux), magnetiseren (Frank den Ouden), energetische massages (Malva-opleidingen), auriculo-mobilisatie (HvnA) en de medische basiskennis PLATO aan de HVNA in Arnhem.

In 2015 ben ik mijn praktijk Nieuwetijdslab gestart, in eerste instantie als therapeut en coach voor hoogsensitieve kinderen. Ik merkte dat er in het onderwijs, waar ik toen werkte, te veel kinderen rondliepen die niet of onvoldoende werden begrepen in hun hooggevoeligheid. Deze kinderen werden vaak verkeerd gelabeld, waardoor ze niet de begeleiding kregen die ze nodig hadden en vastliepen in het onderwijs.

In de loop der jaren kreeg ik steeds meer jongeren en volwassenen met verschillende vraagstukken in de praktijk. Omdat ik door kenners in het vak steeds werd gewezen op mijn krachtige energie en mijn sterke heldervoelendheid (geërfd van mijn Indonesische voorouders) heb ik mezelf nog meer ontwikkeld op energetisch vlak. In de toekomst wil ik mezelf nog meer ontwikkelen zodat ik nog meer fysieke klachten kan behandelen. 

Mijn bewustwording dat ik energie kan doorgeven via mijn handen en mijn hooggevoeligheid waardoor ik meer voel dan gemiddeld  gebruik ik als voordeel in mijn praktijk. Ik ben empathisch, zorgzaam, openhartig, integer en betrokken en sta met twee benen op de grond.

 

 

Enkele opmerkingen uit de aanbevelingen op de site

‘Jouw rust, luisterend oor, maar vooral je begrip hebben me geholpen tijdens onze gesprekken.’

‘Desirée heeft op een vakbekwame manier de lading van mijn negatieve gedachten weten te ‘resetten.’

‘Desirée zorgt voor een ontspannen en veilige plek. Zij is een warm, lief persoon met veel empathie, waar je je snel op je gemak bij voelt.’

‘Desirée helpt je groeien. Desirée liet me tijdens de sessie niet denken maar voelen.’

 

 

Nieuwetijdslab is aangesloten bij GezondZorg en voldoet daarmee aan de wettelijke voorschriften uit de wet WKKGZ (Wet Kwaliteit, klachten en geschillen Zorg).